5633988915_9653cf0940_b.jpg

Meditativ Ro

Haraldskirken byder indenfor til en halv time med ro, lys, musik og guidet meditation.​

Tilmelding er ikke nødvendig.

2. torsdag i måneden kl. 17:30 - 18:00

Høje Gladsaxe Torv 3, 2860 Søborg

Haraldskirken

G%C3%A5%20for%20b%C3%B8rn%20plakat_edite

UDSKUDT Gå for Børn

Grundet forsamlingsforbuddet pr. 9/9-20 er Gå for Børn udskudt til foråret 2021. Datoen vil fremgå heraf siden, så snart den er fastlagt.

Gå med og støt børnene!

I samarbejde med Sekretariatet i Værebro Park og Bagsværd Kirke inviteres til en dejlig gåtur rundt i Bagsværd.

Arrangementet starter kl. 10 ved Beboerhuset.,Værebrovej 76.

Hele programmet kan læses ved at klikke på billedet ovenfor.

Vi holder én meters afstand pga. COVID-19

Pengene går til Børnetelefonen. Prisen er 50 kr. pr. familie, hvis man har råd. Man må gerne donere mere, hvis man har lyst.

Tilmelding sker hos Nada på 21 83 32 83 / nadz@dabsocial.dk.

Pengene overføres på Mobilepay: 70 48 19. Skriv dit navn i donationen.

Søndag d. 13/9 kl. 10-14

Taxvej 16, 2880 Bagsværd

Bagsværd Kirke

bagsv%C3%A6rd%20kirke%20for%C3%A5r_edite

Påskeudstilling og quiz

Tag på en lille påskevandring ad Via Dolorosa, lær om påsken og quiz med!

Tre store tableauer foran Bagsværd Kirke fortæller påskens historie i ord og billeder.

Vejen gennem udstillingen går via Skærtorsdag, Langfredag og påskemorgen.

Quiz: Ved udstillingen findes der quiz-skemaer som kan udfyldes og afleveres, og så er man med i lodtrækningen om præmier. Der er præmier til både børn og voksne.

Plant en blomst: Du kan plante eller lægge en blomst ved tableauet påskemorgen, som et ønske eller en tro på en ny begyndelse eller med tanke på én du har mistet.

- Du skal selv have blomsten med.

Rundvisning: Ønsker du en guidet tur gennem udstillingen, hvor du får fortalt påskens historier, så kan du kontakte Torsten Ringgaard på 29 27 08 39.

- Turen er særligt egnet til folk, som ikke kender til den kristne påsketradition.

Glædelig påske!​

28. marts - 11. april 2021

Taxvej 16, 2880 Bagsværd

Bagsværd Kirke

Greater Love logo2.PNG

Aflyst: Dansk-arabisk fest

I samarbejde mellem Globen i Lindehøj Kirke og Greater Love i Vigerslev Kirke inviteres til:

Dansk-Arabisk Fest!

Kom og vær med når vi mødes på tværs af sprog og kultur. Festen begynder med en dansk-arabisk gudstjeneste og fortsætter med kaffe, hygge og forskellige indslag, inden der til sidst er aftensmad.

Tilmelding senest mandag d. 20. april til Henrik Laursen: heal@km.dk / 22 48 01 41

Søndag d. 26/4 kl. 15-19

Lykkebovej 1, 2500 Valby

Vigerslev Kirke

H%C3%83%C2%A6nder_i_HG_edited.jpg

UDSKUDT Kulturbazar

Grundet det nye forsamlingsforbud pr. 26/10-20 er Kulturbazaren udskudt på ubestemt tid.
Datoen vil fremgå heraf siden, så snart den er fastlagt.

I samarbejde med Haraldskirken og Vores HG inviterer Tværkulturel Kirke til kulturbazar.

Til kulturbazaren vil du blive præsenteret for mange arrangementer, foreninger og aktive personer i Høje Gladsaxe.

I forlængelse af kulturbazaren vil der være middag. Ønsker du at deltage i middagen kan du reservere billetter hos Ida på idt@km.dk.

Grundet det nye forsamlingsforbud pr. 9/9-20 er Gå for Børn udskudt til foråret 2021. Datoen vil fremgå heraf siden, så snart den er fastlagt.

Torsdag d. 12/11 kl. 17:30

Høje Gladsaxe Torv 3, 2860 Søborg

Haraldskirken

Tværkulturel Kirke i Gladsaxe & Herlev - tlf: 92 43 06 66 - mail: idt@km.dk - www.tvaerkulturelkirke.dk