MUSIK

unnamed.jpg

Sommerkoncert og madbazar i Høje Gladsaxe

Haraldskirken og Vores HG byder velkommen til sommerfest i Høje Gladsaxe!

Der vil være madboder og pandekager, og Radiant Arcadia byder op til dans!

Det er gratis at være med.

Sommerfesten foregår udendørs på plænen bag højhusene i Høje Gladsaxe.

Radiant Arcadia er et multikulturelt orkester, hvis medlemmer har muslimsk, jødisk og kristen baggrund.

Det er en solidt sammenspillet gruppe bestående af exceptionelt dygtige musikere og sangere fra Danmark, Tyskland og England.

Genren kaldes world fusion og er en blanding af folkemusik, traditionelle sange og religiøse sange, som afspejler kunstnernes meget forskellige baggrunde, og der synges på 14 sprog.

Du kan lytte til musikken på denne side eller besøge Radiant Arcadias facebook her.

Torsdag d. 12. august kl. 17:30

haraldskirken%20logo_edited.jpg

Høje Gladsaxe, 2860  Søborg

Den Runde, Høje Gladsaxe

2_edited.jpg

Radiant Arcadia

Kom til koncert med Radiant Arcadia - et multikulturelt orkester, hvis medlemmer har muslimsk, jødisk og kristen baggrund.

Torsdag d. 4. november kl. 19:30

20200424_103625-oprettet.jpg

Triumfvej 2, 2800 Kgs. Lyngby

Stengård Kirke

Alsang logo_edited.jpg

Alsang med Musikakademiet

Velkommen til ALSANG i Haraldskirken, når Haraldskirkens band og Musikakademiet slår dørene op til en aften i musikkens navn.

Alle kan være med denne dag - ingen forberedelse eller kundskaber er nødvendige. Man kan møde op med sit instrument, sin stemme eller blot sine ører.

Kirkemusiker Søren guider os gennem aftenen, hvor vi skal lære nye sange og nyde musikken og hinandens selskab.

Det er gratis at være med.

Tirsdag d. 31. august kl. 19:00

haraldskirken%20logo_edited.jpg